Farfalle met erwten, geitenkaas en pijnboompitjes

Ingrediƫnten (2 personen)

  • 150 gr farfalle
  • 150 gr erwten
  • handvol pijnboompitten
  • 1 el mosterd
  • 75 gr geitenkaas
  • 3 plakjes parmaham
  • verse peterselie
  • zout en peper

Hoe te bereiden?

Kook de pasta al dente in een pan met ruim kokend water en een beetje zout. Rooster de pijnboompitten. Kook de erwten. Bewaar, zodra je de pasta afgiet, wat van het pasta water (minder dan een kopje). Doe in een pan op laag vuur. Voeg de erwten, geitenkaas en mosterd toe aan de pasta. Voeg wat van het pastawater toe om er een sausje van te maken. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de pijnboompitten en gesneden parmaham toe. Garneer met wat peterselie.

Bron: Big, bold, beautiful food

, ,

Reageer